A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великокопанівський ліцей
Великокопанівської сільської ради
Херсонського району Херсонської області

20 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 20.02.2024 15:22
Кількість переглядів: 4

Лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди. Вся Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості і щирого, чистого, світлого, відчайдушного патріотизму.

Ті події сколихнули весь світ, не залишили байдужою жодної душі, назавжди змінили країну і кожного українця. Роки важких втрат, болю і випробувань залишили в минулому мирне розмірене життя.

НЕБЕСНА СОТНЯ - ТАК НАЗВАЛИ ГЕРОЇВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ В УКРАЇНІ ЗИМИ 2013-2014 РОКІВ, КОТРІ ВІДДАЛИ СВОЇ ЖИТТЯ ЗАРАДИ КРАЩОГО МАЙБУТНЬОГО ДЛЯ РІДНОЇ КРАЇНИ.

Зараз подвиг Героїв Небесної Сотні продовжують новітні Герої, які відважно боронять нашу країну під час повномасштабного вторгнення агресора.

Обов’язок кожного українця сьогодні – зберегти вимріяну свободу і пам’ять про тих, хто загинув заради нашої Батьківщини.

А також допомогти воїнам, які нині на полі бою стоять за нас.

Велика вдячність і шана Героям, які в тяжкі часи взяли відповідальність за долю нашої країни і борються за незалежність і територіальну цілісність України!

Вчителями Великокопанівського ліцею було проведено низку виховних заходів ( історичні хвилинки, виховні години, години пам'яті ) для вшанувати пам’ять героїв Небесної Сотні та героїзму українських захисників і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України

Залишаємося гідними своїх Героїв! Слава Україні! Героям Слава! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень